Living in the Horny house!

  Zase se budu věnovat Sweet leopard 😀. Fakt je miluji! A desku o které se bavím miluji snad ještě víc! Jdu ji zase recenzovat svým způsobem jako Heroinové deníky Nikkiho Sixxe, takže deset důvodu proč! Protože by to zase nemuselo být objektivní, a možná by jim to vůbec nepomohlo a to není účel článku. No i když mám blog jen chvilku a nikdo ho nezná si nejsem úplně jistá zda jim můžu vůbec nějak pomoct!
Na začátek vám kapelu lehce představím: Fungují od roku 2011 a byli první Glam rock kapela. Debut album Shock me! thrill me! Love me! vyšlo v roce 2014 a Horny house vyšel na podzim roku 2016. Kluci prý snad brzo něco dalšího vydají! Jupí! 
Členové kapely: 
Sany Angelo: zpěv a akustická kytara
Michal Kit: sólo kytara a doprovodné vokály 
J. C. Smith: Basa  a doprovodné vokály 
DogFox Pedro: bubny a doprovodné vokály 


  1.  Obálka - pro ženy sexy kluci a pro muže holky... prostě nadržený dům (překlad).
     zdroj bandzone kapely 
    Přebal alba je důležitý pro první dojem! Ne na darmo je označen jako pro děti nevhodné! Já už dítě nejsem, a i kdyby jo, jsem už tak zkažená, že mě to nijak ovlivnit nemůže! 
  2. I don't wanna see you again! Jediná klipovka desky a nejlepší píseň skupiny! Na tom jsem se s několika lidmi s oboru shodla. 
  3. Burning love, cover jako bonus. Původně country píseň proslavil Elvis Presley v roce 1973. No popravdě jelikož je to poslední píseň už ji zas jako takové plus neberu, po ní už nic není a album končí!
  4. Celkem chytlavé písničky!  Většina pecek na albu je prostě tím čím by Glam metalové (stylem jsou více do 80tek než 70tek) písně měli být! Jsou plné sexu a takových věcech, hlavně teda o lásce! V druhém refrénu už budete zpívat se Sanym! Angličtina je celkem jednoduchá takže pokročilý angličtinář v pohodě porozumí celým textům. V Princesses of the decades těch refrénů za sebou je víc než dost, jediné opravdové mínus alba. Z mého pohledu teda...
Mohla bych ještě zmínit povedenou grafiku tě knížky s texty, ale takhle to myslím stačí. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky