Asi budu jiná než ostatní!

Myslím, že znáte takový trend, možná už pominul no to pro mne nic neznamená nikdy totiž nechodím s davem, S těmi "startpagy" pro různé typy lidí - já znám pro různé metalisty např.: náctiletých metalistky, nu-metalisty a já nevím pro koho ještě! No a většinou je to myšleno s nadsázkou, ale po berte to jak chcete!


  1. Tupírovací hřeben je totální základ! Bez vlasů jako po chemickém výbuchu to prostě nejde! Snad každý glamrocker ví co tím myslím! Bez natupírovaných vlasů prostě ven nevlezeš, je to proti pravidlům! !
  2. Lak na vlasy je něco bez čeho vaše umělecké dílo s hřebenem příjde v niveč a o to nikdo nestojí! 
  3. Lak na nehty, nejseme emaři a je nám tudíž úplně u prdele co to bude za barvu, je velice důležitá část vaší image!
  4. Legíny, šílené outfity o těch se snad ani nemá cenu bavit! Jestli tenhle styl miluješ určitě jsi viděl obrázek nebo klip nějaké té původní kapely takže o tomto bodů dávno víš! 
  5. Líčení! No tak jako  Dee Snider z Twisted sister vypadat nemusíte, ale pokud jste chlap úplně stačí vypadat jako ženský.  Třeba z aktuální scény glam rocku uvedu jako příklad Lexxiho Foxxe z Steel panther. Pro upřesnění stačí linky ala panda, třpytky, lesk a nějaký další vylepšení je jen na vás!
  6. ŠÁTEK je jednou z těch nejdůležitějších věcí co se glam image týče! Je celkem jedno co to bude za pruh látky, hlavně, že si to omotáte a zavážete kolem nějaké části těla - hlava, krk, ruka či noha je to úplně jedno!
  7. Je jedno jak a čím musíte šokovat! Provedení je na vás, fantazii se meze nekladou! Můžete třeba vypít (ze země) svoje žluté tělesného tekutiny (autoři Sixx a Ozzy), je to čistě vaše volba!


Takže teď už víte jak začít a plnější doufám, že věci nenapsané tučným písmen nebudete brát až tak vážně, jsou tam věci které jednou stačí a nemusí se podle nich opičit další.
Tenhle článek píši v rámci propagace mého oblíbeného stylu. V to, že  by se obnovila sláva Sunset Stripu doufat asi nemůžu, ale aspoň trošku by se ta sláva mohla vrátit! Takže pojďme spolu šířit glam rock! Je ho totiž škoda!

Komentáře

Oblíbené příspěvky