Lies of the beautiful people

Název článku je vlastně jméno písničky od Sixx am z alba This is gonna hurt což byl soundtrack ke stejnojmenné knize Nikkiho Sixxe. Proč jsem ho zvolila? Chci se bavit o kráse na podobné bázi jako text této písničky, ale zároveň to vzít z pohledu ženy dnešní společnosti. No i když ji vlastně nerozumím. Protože se mnou blog odmítá spolupracovat tak jak chci já nemohu vám sem dát video ani úryvek textu, budete muset googlit ať nejste tak úplně líní 😀.

Já si o kráse vlastně myslím totéž jako Nikki. Ono je to totiž pravda. Někdy mám pocit, že ti krásní lidé jsou ti nejodpornější! Většina holek vypadá stejně, ty pěkné jsou namyšlené a koukají se z výšky na ostatní. Pak se najdou výjimky, holky které jsou skutečně krásné, jak podle měřítek společnosti tak i svým chováním. Takové znám zhruba dvě tři. Smutné.

Já si prošla šikanou, která mě asi navždy poznamenala. Zjistila jsem komu mohu věřit a svěřit se, světě div se má matka to nebyla. Platila jsem za obludu, Shrecka, lochnesku, přenašečku moru, holku s plotem v zubech a nevím za co ještě. Nikdy jsem si nepřipadala talentovaná, pekná ani výjimečná. Lidi co si prošlo šikanou je mnoho...
Teď jsem druhým rokem na střední škole kterou ze srdce nenávidím. Mám hold smůlu. Zamilovala jsem se před rokem do Glam rocku a metalu. Najednou jsem si začala připadat pěkná a i trochu talentovaná. A to druhé hlavně díky jedné kapele, při přečtení blogu vám dojde jaké. Stala jsem se také zajímavá , aspoň tím jak jsem divná. Ostrihala jsem si vlasy po vzoru chlapa a chodím po Ostravě s "ohonem"  v podobě šátku. Tak jsem spokojená.

Nedávno jsem potkala konkurz na modelky či co to bylo. Holky měly boty snad i vyšší než Kiss všechny vypadali stejně, vypatlaně. Zmalované a umelé. Nedávno byla soutěž na miss.metalshop.cz, příšerně vymyšlená to věc! Poslat fotku loudit na Facebooku od přátel a lidí hlasy na vyretušovanou fotku na které člověku pravděpodobně její kozy lezou až do pokoje. Nebo je to holka s barevným vlasy a skoro až pandíma očima! Já dostala zhruba 11 hlasů a to jsem si jich asi pět dala sama. Není žádný problém mít víc účtu... Tohle je snad nejvíc povrchní soutěž krásy ve které jsem byla jen protože těm čůrákům chci nakopat prdel (nebo spíš vymrdat nožem v prdeli!) když o tom tak přemýšlím, napíši o tom extra článek!

Krása není ve vzhledu holky s nsmalovaným obočím, ale v někom kdo věnuje výtěžek z bestselleru na děti z ulice nebo v pracovníku záchranných služeb. Krása je v někom kdo toho zažil hodně a je jedno jestli vypadá jak Quasimodo! Krása je v charakteru, ten většina modelek asi nemá!

Komentáře

Oblíbené příspěvky